Haven Tents

Viser alle 5 resultater

Haven Tents Hængekøje
Hængekøjetelt fra Haven Tents på tilbud

Gør søvn til højdepunktet på camping med Haven Tents.
Vores mål er at bringe hjemmets komfort til det fri. Uanset om du sover på ryggen, siden eller maven, er vores patenterede campinghængekøjer designet til at holde dig godt tilpas hele natten.

Der må være en bedre måde at sove udenfor på.
Idéen til Haven Tents opstod, da Derek Tillotson fandt sig selv kæmper for at blive komfortabel i en traditionel campinghængekøje (igen). Som en ivrig friluftsmand var det svært at forene det faktum, at hver fantastiske dag tilbragt i skoven ville blive præget af en elendig nattesøvn.

Mens han kæmpede for at blive komfortabel, så han for sig, at hans hoved og fødder sænkede sig til et enkelt plan. Ligesom hans madras derhjemme. Med denne gnist af en idé blev det første Haven Telt født.

Det viser sig, at mange mennesker er begejstrede for hængekøjer, der faktisk lader dig sove godt i baglandet!
Det originale Haven Tent blev lanceret på Kickstarter i september 2019, og kampagnen modtog hurtigt mere end nok finansiering til at komme videre. Mange kampagnetilhængere udtrykte deres begejstring over evnen til at sove i en hængekøje, mens de ligger fladt i stedet for at folde sig som en banan. Det var ikke længe efter den første forsendelse gik ud, at Haven Tents begyndte at dukke op på sociale medier, i hængekøjefora og i Google anmeldelser. Til vores glæde elskede folk vores innovative design.

I løbet af vores andet år lancerede vi Haven XL, en hængekøje med lidt mere plads end sin forgænger, sammen med et fantastisk udvalg af hængekøje-campingtilbehør.